τι πιστεύουμε

Στη Spelta Organics ζούμε διαφορετικά!
Πιστεύουμε, ότι η ίδια η ζωή είναι εξαιρετικά πολύτιμη και είναι πολύ σημαντικό για όλους μας, να είμαστε υγιείς και να χαιρόμαστε όλες τις όμορφες στιγμές της, για πάντα!

Περιβάλλον & Ζωή
Περιβάλλον, αυτό που μας περιβάλλει και που ζούμε μέσα του και μαζί του. Όταν φροντίζεις το περιβάλλον, τότε σε φροντίζει και αυτό!

Η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί για εμάς αυτονόητη στάση ζωής για να προστατευτεί η δική μας υγεία και η ζωή των επόμενων γενεών.

Προστασία και ευημερία των ζώων
Τα ζώα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του οικοσυστήματος μας, είναι έμψυχα όντα με δικαίωμα ζωής, υγείας και ευημερίας.

Η συνύπαρξη μας με τα ζώα και ειδικά με τα παιδιά μας είναι ευεργετική για πολλούς λόγους, τόσο σωματικούς όσο και ψυχικούς.

Απλώς και μόνο με την ύπαρξή τους τα ζώα διδάσκουν την πίστη, τη φιλία, τη συμπόνια και την ανιδιοτελή αγάπη.

Καθαρή τροφή
Στη Spelta Organics πιστεύουμε ότι,

– μπορούμε να αλλάξουμε, όλη τη φιλοσοφία παραγωγής της τροφής μας!

– τα τρόφιμα πρέπει να είναι διαφορετικά, να είναι απλά, να είναι καθαρά και νόστιμα!

– πρέπει να γνωρίσουμε και να αξιοποιήσουμε όλα εκείνα τα πρωτογενή συστατικά, όπου η φύση μας προσφέρει απλόχερα και το μόνο που χρειάζεται είναι, να τα γνωρίσουμε, να τα συνδυάσουμε και να τα αξιοποιήσουμε προς όφελος μας!

Τι κάνουμε
Στη Spelta Organics δημιουργούμε μία σειρά βιολογικών και ταυτόχρονα λειτουργικών τροφίμων νέας γενιάς, 100% καθαρά, από 100% βιολογικά συστατικά, με το καθαρότερο νερό και με εξαιρετικά υψηλή περιεκτικότητα σε διατροφικά στοιχεία, εξαιρετικά ωφέλιμα για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Θέλεις να γνωρίσεις τα καθαρότερα και τα πιο ωφέλιμα τρόφιμα στην Ελλάδα;

  • η φιλοσοφία μας

Στην Spelta Organics δημιουργούμε και προσφέρουμε μια σειρά από καταπληκτικά 100% βιολογικά προϊόντα νέας γενιάς, που έχουν παραχθεί από προσεκτικά επιλέξιμα βιολογικά και μη μεταλλαγμένα συστατικά και διακρίνονται για την πλούσια διατροφική, θερμιδική και λειτουργική τους αξία.

Όλα τα προϊόντα μας αποτελούν υγιείς εναλλακτικές επιλογές έναντι στα συμβατικά προϊόντα, που υφίστανται στην σημερινή αγορά τροφίμων, διακρίνονται για τα έντονα στοιχεία, ικανοποιώντας την συνεχώς αυξανόμενη ανάγκη για καθαρή και με υψηλή ποιότητα διατροφή, συμφιλιώνοντας τη ποιότητα με το κόστος.

Στην Spelta Organics δεσμευόμαστε να σας παρέχουμε πάντα τα καλύτερα, έτσι ώστε να μπορείτε να αισθάνεστε πάντα όμορφα με την επιλογή σας.

  • τo εργαστήριο μας

Λειτουργεί σύμφωνα με τους κανόνες και τις προϋποθέσεις ιδρύσεως και λειτουργίας εργαστηρίων υγειονομικού ενδιαφέροντος και λειτουργεί σύμφωνα με τις διατάξεις του κώδικα τροφίμων και ποτών του Ε.Φ.Ε.Τ.

Υπεύθυνο για την διενέργεια ελέγχου και πιστοποίησης για την βιολογική παραγωγική διαδικασία είναι το ινστιτούτο Bio-Hellas.

Εφαρμόζεται σύστημα διαχείρισης της ασφάλειας τροφίμων, για την ορθή παραγωγή, αποθήκευση, οργάνωση και χειρισμό τροφίμων.

Οι συνεργάτες μας, γνωρίζουν άριστα το αντικείμενό τους και έχουν την απαιτούμενη εμπειρία και κατάρτιση, για την ορθή υποστήριξη παραγωγής και υπηρεσιών.

  • γιατί βιολογικά;

Τα προϊόντα βιολογικής καλλιέργειας και εκτροφής αποτελούν την καλύτερη πρόταση για τη διατροφή της οικογένειάς σας. Οι βιταμίνες, τα ιχνοστοιχεία και τα άλλα θρεπτικά συστατικά που περιέχουν διατηρούνται ανέπαφα, μεταβολίζονται, απορροφώνται καλύτερα από τον οργανισμό και αποτελούν τη βάση της σωστής και ισορροπημένης διατροφής, χτίζοντας τα θεμέλια για την γερή ανάπτυξη των παιδιών.

Παρουσιάζουν διπλή ιδιότητα:

α) αυξημένη περιεκτικότητα θρεπτικών και αντιοξειδωτικών ουσιών και,

β) μειωμένη συγκέντρωση προοξειδωτικών χημικών, φυτοφαρμάκων και ορμονών σε σχέση με τα συμβατικά.

  • τα προϊόντα μας

Στη συλλογή μας, έχουμε βιολογικά προϊόντα νέας γενιάς, με πλούσια θρεπτική και θερμιδική αξία, συμφιλιώνοντας τη ποιότητα με το κόστος, όπως:

vegan διατροφής
vegetarian διατροφής
με φιλτραρισμένο νερό
με 100% βιολογικό φυσικό προζύμι
με υπερτροφές αντιοξειδωτικών ιδιοτήτων
μεσαίου γλυκαιμικού φορτίου
υψηλής περιεκτικότητας σε Ω-3 λιπαρά οξέα
υψηλής περιεκτικότητας σε εδώδιμες ίνες
πηγής πρωτεϊνών
χαμηλής περιεκτικότητας σε σάκχαρα
χαμηλών κορεσμένων λιπαρών
υψηλής περιεκτικότητα σε ακόρεστα λιπαρά
με λιγότερο αλάτι
χωρίς επεξεργασμένη ζάχαρη
χωρίς υδρογονωμένα λίπη

 

  • το φιλτραρισμένο νερό

Εμείς στην Spelta Organics καινοτομούμε και πρωτοπορούμε εφαρμόζοντας για πρώτη φορά στο κλάδο των τροφίμων για την παραγωγή των προϊόντων ειδικό σύστημα καθαρισμού του νερού.

Η χρησιμοποίηση φιλτραρισμένου νερού ως συστατικό στη παραγωγή των προϊόντων αποτελεί μία εντελώς νέα προσέγγιση στη παραγωγή τροφίμων, καθώς αποδεδειγμένα η ποιότητα του νερού καθορίζει και επηρεάζει καθολικά τα τελικά διατροφικά χαρακτηριστικά των τελικών προϊόντων.

Προσθέτοντας φιλτραρισμένο νερό ως συστατικό, δημιουργούμε προϊόντα απαλλαγμένα από επιβλαβείς ουσίες και οργανισμούς όπως το χλώριο, τη χλωραμίνη, τα βακτήρια, το μόλυβδο, τον αμίαντο και τη χημική ρύπανση.

Η χρησιμοποίηση φιλτραρισμένου νερού αποτελεί καινοτομία και ευρεσιτεχνία της Spelta Organics και η ιδιοκτησία της διασφαλίζεται από τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ).

  • τα συστατικά μας

Τα συστατικά, που χρησιμοποιούνται για τη παραγωγή των προϊόντων στην Spelta Organics επιλέγονται προσεχτικά και παράγονται με μεθόδους, που συμμορφώνονται με τα πρότυπα της βιολογικής γεωργίας.

Ελέγχονται και πιστοποιούνται από το ινστιτούτο ελέγχου και πιστοποίησης βιολογικών τροφίμων Bio-Hellas και φέρουν ειδική σήμανση, που αφορά το βιολογικό τρόπο παραγωγής τους, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία.

Χαρακτηρίζονται ως υπερτροφές και διαθέτουν λειτουργικό χαρακτήρα με ισχυρισμούς διατροφής, όπου αποδεδειγμένα ωφελούν και προασπίζουν στοχευμένα την υγεία σας.

Δεν περιέχουν πρόσθετα λιπασμάτων, ορμονών, χημικών, φυτοφαρμάκων, χημικά συντηρητικά και χρωστικές ουσίες και δεν είναι μεταλλαγμένα και επεξεργασμένα, τα οποία αποδεδειγμένα επιβαρύνουν την υγεία του ανθρώπινου οργανισμού.